A hinduizmust is gonoszság nőelnyomásra használni

Popper Péter leírja egy indiai orvos okoskodását:

„Indiában azért reménytelen a családtervezés, illetőleg a fogamzásgátlás elterjedése, mert mi nem akadályozzuk meg a megszületni vágyó lelkeket abban, hogy reinkarnálódni, vagyis újra testet ölteni tudjanak. … Sőt, … mi azokat a lelkeket is befogadjuk, akiknek Európában kellene megszületniük, de önök nem fogadják be őket.”

A hinduizmust is gonoszság nőelnyomásra használni | ClimeNews

1. Vajon miért jön a Földre manapság az “újjászülető meghaltakon” felül évente kb. 80 millió újonnan “megszületni vágyó” lélek? A bő 50 millió meghaló egy része talán már a nirvánába jut, tehát csak mondjuk félszáz millió kényszerül újjászületni. Hogy lesz ebből 130 millió születés? Mint a bővített újratermelés a kapitalizmusban, a “lélekgyár” az utóbbi évszázadban felpörgette a termelést, hogy a tőke forgatásán felül elképesztő 160% éves profitot is termeljen?

2. Mi van az évente kb. 45 millió spontán vetéléssel? (Nem összekeverendő a művi abortusszal!) A lélekgyár 250% profitot próbált termelni, de ennek harmada selejt lett? Túlterhelték a szülőgépeket?
Amikor Ferenc pápa a fülöp-szigeteki családok iszonyú gyerek-túlterheltségét látva azt nyilatkozta, hogy a katolikusoknak nem kell úgy szaporodniuk, mint a nyulaknak – akkor Erwin Leowsky, a német nyúltenyésztők tanácsának elnöke azt mondta: a nyúltenyésztők soha nem erőltetnék úgy a szaporodást (mint az emberek), hogy számtalan kisnyúl és anyanyúl belepusztuljon. Szerinte a pápának inkább a fogamzásgátló szerek használatát kéne engedélyeznie.

3. S mi van az évente valószínűleg több mint negyed milliárd(!) megtermékenyült petesejttel, ami úgy szívódik fel vagy ürül ki napokon belül, hogy a nő észre sem veszi, hogy “terhes” lett? A nem túl jól sikerült génkombinációkat kiselejtező természet, az egyént saját terjedésük érdekében feláldozó gének, vagy valamiféle isten a legnagyobb abortőr? A lélekgyár közel 1000% profitot erőltet, de több mint háromnegyede életképtelen?
Valóban félmilliárdnyi lélek vágyik a Földre megszületni évente? S a “nagylelkű” indiaiak ennek 3%-át befogadják, még ha nyomorúságra ítélik is ezzel őket? Meg persze tönkreteszik ezzel a szaporodás-erőltetéssel a lányaikat, családjaikat, nemzetüket és a földjüket?
Az indiai orvos okoskodása vallásos önigazolás és a szaporodás-erőltetés bűnös megideologizálása. Annyi köze lehet a hinduizmushoz, mint az inkvizíciónak Jézushoz. A hinduizmushoz Gandhinak van köze, aki szerint a nemzés általában erőszak a jövendő gyermek ellen.

A hinduizmust is gonoszság nőelnyomásra használni | ClimeNews

A teherbeesések közel fele baleset, amit a pár nem akart. (Európában is 43%.) Százmilliók vágyálma a kevesebb gyerek. Százmilliók rettegnek folyamatosan a következő teherbeeséstől, de nincs joguk, tudásuk, eszközük a fogamzásgátláshoz.
Ez humanitárius és emberi jogi katasztrófa, a vallásoknak kellene legelsősorban könyörülniük a fogamzásgátlást nélkülözőkön, hiszen ez lenne a hivatásuk.
Csak évezredek óta gyakran inkább kiszolgálják a legkülönbözőbb hatalmak érdekét és főáramlatuk küldetésükkel szembefordulva sokszor szaporodást erőltető ideológiává vált. A vallásoknak meg kell térniük saját eszméikhez!

ui. A számok becslések, pontosításuk semmit nem változtat a lényegen.

Segíthetsz a fogamzásgátlást nélkülöző, jelenleg kb. 270 millió termékeny korú feleség nyomorúságán:

Forrás: BOCS Civilizációtervezés Alapítvány – Hírek


Ahogy az éghajlati válság fokozódik...

...a megalapítása óta karbonsemleges módon fenntartott ClimeNews – Hírportál nem marad csendben, számára a környezettel kapcsolatos beszámolás prioritás. Az éghajlati veszélyről, a természetről és a légköri szennyezésekről szóló jelentéstétel olyan nagy hangsúlyt kap, amelyet megérdemel. A ClimeNews tudja és elismeri, hogy korunk meghatározó kérdése az éghajlati veszély. Olyan – még tabunak számító – információkat és összefüggéseket, amelyeket más médiák gyakran nem jelentetnek meg, azt mi megírjuk. A fajunk és a bolygónk számára ebben a kulcsfontosságú időben szándékunkban áll az olvasókat tudományos tényekre alapozott veszélyekről, következményekről, és megoldásokról tájékoztatni, nem politikai előítéletekre vagy üzleti érdekekre befolyásolva.

Hónapról hónapra a cikkek olvasói teszik lehetővé, hogy a ClimeNews újságírás mindenki számára nyitva maradjon. Úgy gondoljuk, hogy mindenki megérdemli a tényadatokhoz való hozzáférést, függetlenül attól, hol élnek, vagy mit engedhetnek meg maguknak. Függetlenségünk azt jelenti, hogy szabadon kivizsgálhatjuk és megtámadhatjuk a hatalomban lévő személyek mulasztásait. Tájékoztatjuk olvasóinkat a környezeti veszélyekről tudományos tények alapján, nem üzleti vagy politikai érdekek által vezérelt módon. Számos fontos változtatást végeztünk stíluskalauzunkban annak érdekében, hogy az általunk használt nyelv pontosan tükrözze a környezeti katasztrófát.

A ClimeNews - Hírportál úgy véli, hogy az éghajlati válsággal szembeni problémák rendszerszintűek, és alapvető társadalmi változásokra van szükség. Jelentéseket készítünk az egész világon élő egyének és közösségek, vállalatok erőfeszítéseiről, akik félelem nélkül állást foglalnak a jövő generációi számára és az emberi élet megőrzéséért a Földön. Azt akarjuk, hogy történeteik inspirálják a reményt. Jelentést készítünk a szervezetünkben elért haladásunkról mi is, mivel fontos lépéseket teszünk a környezetre gyakorolt ​​hatásaink kezelésére.

Reméljük, hogy ma fontolóra veszi a ClimeNews - Hírportál nyitott, független újságírás, jelentések támogatását. Az olvasók minden támogatása, akár nagy, akár kicsi, nagyon értékes. Támogasson minket szabadon megválasztott összeggel egy biztonságos rendszeren keresztül - és csak egy percig tart. Köszönjük.

ClimeNews TÁMOGATÁS

Amennyiben szeretnél értesítéseket kapni az új cikkek megjelenéséről, add meg az emailcímedet.

Mit jelent ez? Kapni fogsz egy rövid értesítést az új cikk címéről és pár mondatos rövid tartalmáról. Amennyiben érdekel a cikk, az ott található linkre kattintva felkeresheted a Hírportálunkat.