A klímarealista nem egyenlő a klímaszkeptikussal

A klímarealista nem egyenlő a klímaszkeptikussal. Kezdhetnek rettegni a hatalmon lévő politikai erők, amennyiben továbbra is hülyékkel veszik magukat körbe! Exponenciális növekedés tapasztalható a diákok klímasztrájkján résztvevők létszámában világszerte! Minden pert el fognak veszíteni a kormányok, ha a valósággal szembemennek, ugyanis a szakértők már letették az asztalra az anyagokat, csak el kellene olvasni. Előbb viszi el a jelenlegi rendszert a változás szele, mint a klímakatasztrófa.

Már több ezren voltak tegnap budapesti klímasztrájkon

Annak ellenére, hogy a fősodrú kormánypárti médiák megpróbálják összemosni politikai felhangokkal a politikamentes FFF diák, és külöböző polgári engedetlenségi mozgalmakat, azok folyamatosan erősödnek.

Délután fél egy körül értek a tüntető fiatalok a budapesti Kossuth térre. A világszerte 125 országban 2350 helyszínen szerveztek május 24-re klímavédelmi tüntetéseket.

 

A főleg fiatalokból, egyetemistákból és iskolásokból álló több ezres tömeg a Deák térről ment a Kossuth térre. Magyarországon nemcsak Budapesten tartanak megmozdulásokat, hanem több vidéki városban is, például Debrecenben és Miskolcon.

Magyarországon a mai a 14. hét, hogy a Fridays For Future Magyarország a Parlament előtt demonstrált a klímavédelemért. Nem sokkal egy óra előtt megtelt a Kossuth tér a demonstrálókkal, ahol a szónokok a klímavédelem fontosságáról beszélnek, és arról hogy egyéni illetve a kormányok szintjén cselekedni kell.

Rampasek László
Forrás: Euronews