A LoveInfo életre szóló csapdákat segít elkerülni

LoveInfo – A szexuális oktatás emberi joga mindenkinek!

Manapság a klímaválság, az ökológiai túlterhelés és a népességnövekedés súlyosbodása közepette minden olyan kezdeményezést örömmel látunk, mely valamelyiket igyekszik enyhíteni. Főleg, ha mindet egyszerre.

A LoveInfo életre szóló csapdákat segít elkerülni | ClimeNews - Hírportál

Korábban már beszámoltunk arról, hogy a hazai LoveInfo Team kifejlesztette a forradalmi szexuális oktatás appot, a LoveInfo-t. Ez a karbonsemleges app ingyenesen letölthető, és szórakoztató módon előzi meg a nemi úton terjedő betegségeket, tinédzserkori terhességeket és abortuszokat, a velük járó testi-lelki sérülésekkel együtt.

A LoveInfo életre szóló csapdákat segít elkerülni | ClimeNews - Hírportál

Ezt önmagában is fontos társadalmi törekvésnek tartjuk, de emellett az app külön klímatudatossági menüpontot is tartalmaz, ráadásul karbonsemleges! Ezek miatt mindig örömmel írunk róluk hasábjainkon, ha történik valami érdekes fejlemény.
Ezúttal, látván a sok pozitív hazai visszajelzést, a csapat most nagy dobásra készül: úgy döntöttek, az egész világgal megosztanák programjukat, mely sokszor életre szóló csapdákat segít elkerülni.

A LoveInfo Global az app egyszerűbb, többnyelvű változata, ami jelenleg fejlesztés alatt áll. Könnyen érthető módon, hiteles információt ad a nemiségről, szerelemről, kapcsolatokról, felelősségre neveli a fiatalokat, és segít elkerülni a rájuk leselkedő veszélyeket. A LoveInfo Global először angolul és magyarul jelenik meg, majd a 10 legtöbbet beszélt nyelven. Az app Szintén ingyen letölthető lesz, regisztráció nélkül.

Maximálisan egyetértünk a LoveInfo Team célkitűzésével, miszerint szeretnénk, ha minél több gyermek mondhatná el a világon:

„Szeretőbb, s felkészültebb szülőket, jobb kort, s melegebb otthont nem is kívánhattam volna!”

Képzeld el, hogy a világon minden fiatalhoz eljut ez az app, ami miatt drámaian visszaesik a nemi betegségek, és a tinédzserkori terhességek előfordulása! Ha számodra fontos a fiatalok egészsége, biztonsága és boldogsága, akkor csatlakozz Te is a nagylelkű támogatókhoz, hogy megvalósulhasson ez a projekt!

Ha esetleg nem állnál készen arra, hogy adományoddal támogasd a fejlesztést, oszd meg Te is közösségi médiádon!

A LoveInfo eredeti, magyar verziója már most letölthető!
A LoveInfo Androidra: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.crispy.loveinfo
iOS-re: https://apps.apple.com/hu/app/loveinfo/id1001871384

Rampasek, László A.

Ahogy az éghajlati válság fokozódik...
... a ClimeNews – Hírportál nem marad csendben, számára a környezettel kapcsolatos beszámolás prioritás. Az éghajlati veszélyről, a természetről, a légköri szennyezésekről, és a járványokról szóló jelentéstétel olyan nagy hangsúlyt kap, amelyet megérdemel. A ClimeNews tudja és elismeri, hogy korunk meghatározó kérdése az éghajlati veszély. Olyan – még tabunak számító – információkat és összefüggéseket, amelyeket más médiák gyakran nem jelentetnek meg, azt mi megírjuk. A fajunk és a bolygónk számára ebben a kulcsfontosságú időben szándékunkban áll az olvasókat tudományos tényekre alapozott veszélyekről, következményekről, és megoldásokról tájékoztatni, nem politikai előítéletekre vagy üzleti érdekekre befolyásolva. Ezekben a viharos és kihívásokkal teli időkben milliók támaszkodnak már a ClimeNewsra, amely független az igazságot és a feddhetetlenséget képviseli.

Hónapról hónapra a cikkek olvasói teszik lehetővé, hogy a ClimeNews újságírás mindenki számára nyitva maradjon. Úgy gondoljuk, hogy mindenki megérdemli a tényadatokhoz való hozzáférést, függetlenül attól, hol élnek, vagy mit engedhetnek meg maguknak. Függetlenségünk azt jelenti, hogy szabadon kivizsgálhatjuk és megtámadhatjuk a hatalomban lévő személyek mulasztásait. Az önök segítségével továbbra is olyan nagy hatású tudósításokat fogunk nyújtani, amelyek képesek ellensúlyozni a félretájékoztatást, és hiteles, megbízható hírforrást nyújtanak mindenki számára. Mivel nincsenek részvényeseink vagy milliárdos tulajdonosaink, mi magunk határozzuk meg a napirendünket, és kereskedelmi és politikai befolyástól mentes, igazságkereső újságírást nyújtunk. Amikor még soha nem volt ennyire fontos, félelem és szívesség nélkül tudunk nyomozni és megkérdőjelezni gyanús ügyeket. Tájékoztatjuk olvasóinkat a környezeti veszélyekről tudományos tények alapján, nem üzleti vagy politikai érdekek által vezérelt módon. Számos fontos változtatást végeztünk stíluskalauzunkban annak érdekében, hogy az általunk használt nyelv pontosan tükrözze a környezeti katasztrófát és az azzal kapcsolatos összefüggéseket.

A ClimeNews - Hírportál úgy véli, hogy az éghajlati válsággal szembeni problémák rendszerszintűek, és alapvető társadalmi változásokra van szükség. Jelentéseket készítünk az egész világon élő egyének és közösségek, vállalatok erőfeszítéseiről, akik félelem nélkül állást foglalnak a jövő generációi számára és az emberi élet megőrzéséért a Földön. Azt akarjuk, hogy történeteik inspirálják a reményt. Jelentést készítünk a szervezetünkben elért haladásunkról mi is, mivel fontos lépéseket teszünk a környezetre gyakorolt ​​hatásaink kezelésére.

Reméljük, hogy ma fontolóra veszi a ClimeNews - Hírportál nyitott, független újságírás, jelentések támogatását. A ClimeNews újságírói tevékenységét ön is működtetheti, és segíthet fenntartani a jövőnket. Az olvasók minden támogatása, akár nagy, akár kicsi, nagyon értékes. Támogasson minket szabadon megválasztott összeggel egy biztonságos rendszeren keresztül - és csak egy percig tart. Ha teheti, kérjük, fontolja meg, hogy havonta rendszeres összeggel támogasson minket. Köszönjük.

ClimeNews TÁMOGATÁS

Amennyiben szeretnél értesítéseket kapni az új cikkek megjelenéséről, add meg az emailcímedet.

Mit jelent ez? Kapni fogsz egy rövid értesítést az új cikk címéről és pár mondatos rövid tartalmáról. Amennyiben érdekel a cikk, az ott található linkre kattintva felkeresheted a Hírportálunkat.