Eltitkolt események Fukusima, USA és a tomboló szupertél

Képzeljétek el, az USA középen, a nyugati partját ostromolják a vízből és a levegőből érkező határérték feletti radioaktív szennyeződések, észak felől pedig a szupertél  támad, aminél most az északi sark is melegebb! Hát az biztos, hogy nem szívesen laknék ott akár mennyire jobbnak tűnhet innen az ottani életszínvonal! Maradok a jó öreg Európában az biztos!

De valamit nem értek, amikor a két toronynak nekimentek a repülők akkor délután on-line néztük a füstöt és a tornyok leomlását élőben! Szomorú, de pár ezer halott volt akkor és mindenki tudott róla! Most a tényeket tálalják a hírcsatornák az időjárásról, de nem igazán beszélnek azokról az összefüggésekről ami ezt a sokak által kritizált “Kellemetlen Igazság”-ot okozzák az időjárás változásban.
Fukushima-I2-600x379_2013 dec 30_Eltitkolt események Fukusima, USA és a tomboló szupertél | ClimeNewsVajon mi lehet a mögött, hogy Fukusimában óriási a baj, ugyan is még december 28-án megkezdődött a 3-as blokk “leolvadása” és éppen 89 tonna radioaktív fűtőanyag kerül a légkörbe, ami az egész északi félgömbre hatással lesz.
Elsőként Észak-Amerika nyugati partján élőket éri el, rövidesen óriási intenzitással veszélyeztetve ott mintegy százmillió embert. Mindez csak napok kérdése és azért rendkívül érdekes, mert semmit nem tudnak tenni már a folyamat leállítására. Az emberek meg nézik a TV-t ott és nem igazán erről szólnak a hírek! Mert pánik lenne? Hát azért egy számítást szeretnék arról, ha már a Földnek egy légköre van, mert az nem ismer határokat, akkor mikor kap ebből a dózisból Amerikán kívül esetleg Európa? Mert minél északabbra megyünk annál rövidebb útvonalat kell bejárnia a szennyeződéseknek és minél feljebb repülünk annál nagyobb sebességű szélcsatornák léteznek.

A magam részéről azt mondom, hogy legyünk óvatosak és legyünk résen, az interneten sok minden megtalálható és “nem ismerve” a kormányok és a médiát kezükbe tartók érdekeit, ki tudja, hogy nem kell-e az ‘amatőr’ hírtovábbítókra jobban figyelnünk!

Eltitkolt események Fukusima, USA és a tomboló szupertél - ClimeNews

Úgy gondolom, hogy Majak és Csernobil után Fukusima már teljesen megváltoztatott minden képet az ember jövőjével kapcsolatban?

Bármikor és bármelyik atomerőműben előállhat az a helyzet, hogy az ember irányítása alól kikerülhet a berendezés, mert nem lehetséges a sugárzás és a hő mértéke miatt a javítás! Megér ez a kockázat ennek a civilizációnak ennyit?

Rampasek László
Források: CTN Breaking News; nsnbc international; ENENEWS

  _

 

Amennyiben szeretnél értesítéseket kapni az új cikkek megjelenéséről, add meg az emailcímedet.

Mit jelent ez? Kapni fogsz egy rövid értesítést az új cikk címéről és pár mondatos rövid tartalmáról. Amennyiben érdekel a cikk, az ott található linkre kattintva felkeresheted a Hírportálunkat.