FAREL – Romániában az elsők között az önkéntes karbon piacon

Annak ellenére, hogy a valóság rávilágít arra, hogy mennyire hibásak vagyunk a Földi életünk tönkretételében nagyon kevesen vannak, akik elkötelezik magukat a fenntarthatóság támogatásával kapcsolatban. Legfőképpen annak érdekében, hogy egy tiszta és élhető környezetet hagyjanak hátra a következő generációk számára.

FAREL - Romániában az elsők között az önkéntes karbon piacon - ClimeNewsEgy harasztkereki cég, nevezetesen az SC Farel Impex SRL Romániában, melynek főbb tevékenysége az italok forgalmazása elsőként az ő szegmensükből megértette a környezetvédelmi kihívásokat és elhatározta, hogy nem marad tétlen, nem vár addig amíg kényszeríteni fogják erre, mert lehet akkor már túl késő lesz elkezdeni változtatni. Elhatározták, hogy ÖNKÉNTESEN kiszámoltatják a cég saját karbonlábnyomát annak érdekében, hogy az alapján megtehesse a saját károsanyag kibocsátásának ellentételezését, másképpen semlegesítését.

A cég vezetője megértette, hogy nagyon komolyan kell venni a globális felmelegedés okozta kihívásokat, példamutatóan állást foglalt e téren és reményét fejezi ki, hogy e példát az üzlettársai és partnerei is követni fogják.

Egy tudatos és felelős vezető hosszútávon tervezi a cége működését – így cselekedve eddig is – és felvállalta, hogy ezúttal konkrét lépéseket kell tennie a tevékenységével járó környezetre gyakorolt terhelés csökkentésére vonatkozóan.

Eljött az ideje, hogy minden vállalat – aki még nem tette meg – kövesse az SC Farel Impex SRL példáját, amely ezután karbon semlegesen szeretne működni és a hitelességet e téren az iCC brand garantálja.

A SC Farel Impex SRL azon cégek közé tartozik ezután, akiknek büszkén közös a céljuk, hogy az emberek és a természet harmóniában élhessenek együtt.

Az ,,Élet célja, hogy biztosítsa a folytonosságot”, a  ClimeNews nevében is gratulálunk Farkas Elek úrnak ennek megértésében és a döntéséhez, hogy elsők között részt vállal egy “széndioxidmentes gazdaság” létrehozásában.

Forrás: Eötvös Ilona – OurOffset