FAREL – Romániában az elsők között az önkéntes karbon piacon

Annak ellenére, hogy a valóság rávilágít arra, hogy mennyire hibásak vagyunk a Földi életünk tönkretételében nagyon kevesen vannak, akik elkötelezik magukat a fenntarthatóság támogatásával kapcsolatban. Legfőképpen annak érdekében, hogy egy tiszta és élhető környezetet hagyjanak hátra a következő generációk számára.

FAREL - Romániában az elsők között az önkéntes karbon piacon | ClimeNewsEgy harasztkereki cég, nevezetesen az SC Farel Impex SRL Romániában, melynek főbb tevékenysége az italok forgalmazása elsőként az ő szegmensükből megértette a környezetvédelmi kihívásokat és elhatározta, hogy nem marad tétlen, nem vár addig amíg kényszeríteni fogják erre, mert lehet akkor már túl késő lesz elkezdeni változtatni. Elhatározták, hogy ÖNKÉNTESEN kiszámoltatják a cég saját karbonlábnyomát annak érdekében, hogy az alapján megtehesse a saját károsanyag kibocsátásának ellentételezését, másképpen semlegesítését.

A cég vezetője megértette, hogy nagyon komolyan kell venni a globális felmelegedés okozta kihívásokat, példamutatóan állást foglalt e téren és reményét fejezi ki, hogy e példát az üzlettársai és partnerei is követni fogják.

Egy tudatos és felelős vezető hosszútávon tervezi a cége működését – így cselekedve eddig is – és felvállalta, hogy ezúttal konkrét lépéseket kell tennie a tevékenységével járó környezetre gyakorolt terhelés csökkentésére vonatkozóan.

Eljött az ideje, hogy minden vállalat – aki még nem tette meg – kövesse az SC Farel Impex SRL példáját, amely ezután karbon semlegesen szeretne működni és a hitelességet e téren az iCC brand garantálja.

A SC Farel Impex SRL azon cégek közé tartozik ezután, akiknek büszkén közös a céljuk, hogy az emberek és a természet harmóniában élhessenek együtt.

Az ,,Élet célja, hogy biztosítsa a folytonosságot”, a  ClimeNews nevében is gratulálunk Farkas Elek úrnak ennek megértésében és a döntéséhez, hogy elsők között részt vállal egy “szén-dioxid-mentes gazdaság” létrehozásában.

Forrás: Eötvös Ilona – OurOffset

Ahogy az éghajlati válság fokozódik...
... a ClimeNews – Hírportál nem marad csendben, számára a környezettel kapcsolatos beszámolás prioritás. Az éghajlati veszélyről, a természetről, a légköri szennyezésekről, és a járványokról szóló jelentéstétel olyan nagy hangsúlyt kap, amelyet megérdemel. A ClimeNews tudja és elismeri, hogy korunk meghatározó kérdése az éghajlati veszély. Olyan – még tabunak számító – információkat és összefüggéseket, amelyeket más médiák gyakran nem jelentetnek meg, azt mi megírjuk. A fajunk és a bolygónk számára ebben a kulcsfontosságú időben szándékunkban áll az olvasókat tudományos tényekre alapozott veszélyekről, következményekről, és megoldásokról tájékoztatni, nem politikai előítéletekre vagy üzleti érdekekre befolyásolva. Ezekben a viharos és kihívásokkal teli időkben milliók támaszkodnak már a ClimeNewsra, amely független az igazságot és a feddhetetlenséget képviseli.

Hónapról hónapra a cikkek olvasói teszik lehetővé, hogy a ClimeNews újságírás mindenki számára nyitva maradjon. Úgy gondoljuk, hogy mindenki megérdemli a tényadatokhoz való hozzáférést, függetlenül attól, hol élnek, vagy mit engedhetnek meg maguknak. Függetlenségünk azt jelenti, hogy szabadon kivizsgálhatjuk és megtámadhatjuk a hatalomban lévő személyek mulasztásait. Az önök segítségével továbbra is olyan nagy hatású tudósításokat fogunk nyújtani, amelyek képesek ellensúlyozni a félretájékoztatást, és hiteles, megbízható hírforrást nyújtanak mindenki számára. Mivel nincsenek részvényeseink vagy milliárdos tulajdonosaink, mi magunk határozzuk meg a napirendünket, és kereskedelmi és politikai befolyástól mentes, igazságkereső újságírást nyújtunk. Amikor még soha nem volt ennyire fontos, félelem és szívesség nélkül tudunk nyomozni és megkérdőjelezni gyanús ügyeket. Tájékoztatjuk olvasóinkat a környezeti veszélyekről tudományos tények alapján, nem üzleti vagy politikai érdekek által vezérelt módon. Számos fontos változtatást végeztünk stíluskalauzunkban annak érdekében, hogy az általunk használt nyelv pontosan tükrözze a környezeti katasztrófát és az azzal kapcsolatos összefüggéseket.

A ClimeNews - Hírportál úgy véli, hogy az éghajlati válsággal szembeni problémák rendszerszintűek, és alapvető társadalmi változásokra van szükség. Jelentéseket készítünk az egész világon élő egyének és közösségek, vállalatok erőfeszítéseiről, akik félelem nélkül állást foglalnak a jövő generációi számára és az emberi élet megőrzéséért a Földön. Azt akarjuk, hogy történeteik inspirálják a reményt. Jelentést készítünk a szervezetünkben elért haladásunkról mi is, mivel fontos lépéseket teszünk a környezetre gyakorolt ​​hatásaink kezelésére.

Reméljük, hogy ma fontolóra veszi a ClimeNews - Hírportál nyitott, független újságírás, jelentések támogatását. A ClimeNews újságírói tevékenységét ön is működtetheti, és segíthet fenntartani a jövőnket. Az olvasók minden támogatása, akár nagy, akár kicsi, nagyon értékes. Támogasson minket szabadon megválasztott összeggel egy biztonságos rendszeren keresztül - és csak egy percig tart. Ha teheti, kérjük, fontolja meg, hogy havonta rendszeres összeggel támogasson minket. Köszönjük.

ClimeNews TÁMOGATÁS

Amennyiben szeretnél értesítéseket kapni az új cikkek megjelenéséről, add meg az emailcímedet.

Mit jelent ez? Kapni fogsz egy rövid értesítést az új cikk címéről és pár mondatos rövid tartalmáról. Amennyiben érdekel a cikk, az ott található linkre kattintva felkeresheted a Hírportálunkat.