Miért pusztítja el magát az emberiség?

Szörnyű energiaszegénységbe zuhan a népességrobbanó emberiség az utóbbi száz év energiabőségbe fölrepülése után.

Miért pusztítja el magát az emberiség?

Az ábrán a szürke terület teteje az ENSZ népesedési előrejelzése, az alja pedig mutatja, hogy a század közepére már csak harmad annyi embernek lehet élelmet termelni a zuhanó energiamennyiséggel. Ma tetőzik a jólét, mégis egymilliárd ember éhezik. A túlnépesedés miatt ez egyre súlyosbodik, az emberiség többségére éh- és szomjhalál, hőhalál, járvány és erőszakos halál vár. A ma születő gyermekek egy kegyetlen világban fognak harcolni az erőforrásokért, szüleikkel együtt.

Minden nap kb. 100000 olyan gyermek születik, akit szülei nem is akartak! Az embereknek támogatniuk kell a fogamzásgátlást nélkülözőket segítő szakmai szervezeteket! https://www.donably.com/bocs

„Végső értesítésnek” kellett volna nevezniük

Miért pusztítja el magát az emberiség? Mert szexuálpatologikus. Ezért bírságolták a bikinit és máig is a fogamzásgátlást.

A népességrobbanás már éhínségre, szomj- és hőhalálra, járványra, háborúra, tömeges pusztulásra ítélte az emberiséget.

Miért pusztítja el magát az emberiség?Nem háborús, sőt emberiség ellenes bűnnek, hanem győzelmi szimbólum csodafegyvernek tekintette az atombombát a nyugati közgondolkodás a háború után. Ezért lehetett üzleti sikert csinálni az atombomba / bombanő, radioaktív katasztrófahelyszín Bikini-szigetek / bikini fürdőruha összekapcsolásból.
Hasonlóan az azóta eltelt háromnegyed évszázadot sokan a fejlődés csodakorszakának tekintik, pedig valójában a Föld végzetes szétbarmolása történt.

Már i. e. 1400 körülről származó görög vázákon és festményeken is láthatók atletizáló nők, akik efféle ruhát viseltek, Rómából is számos ábrázolást ismerünk… A modern bikinit Louis Reard mérnök mutatta be Párizsban, 1946. július 5-én. A nevét a Marshall-szigetek részét képező Bikini-atollról kapta, mivel Reard úgy gondolta, az ott végzett kísérleti atomrobbantásokhoz hasonló hatást válthat ki a férfiakból. Tizenöt évbe telt, amíg a bikinit az Egyesült Államokban is elfogadták. 1951-ben még kitiltották a Miss World szépségversenyről. 1957-ben Roger Vadim filmje hozta meg a nagy áttörést, amelyben Brigitte Bardot első színésznőként bikiniben jelent meg a vásznon…

Szerző: Simonyi, Gsyula I.
Kép: A rendőr büntetést szab ki bikini viselése miatt az olaszországi Rimini tengerpartján 1957-ben.


Ahogy az éghajlati válság fokozódik...
... a ClimeNews – Hírportál nem marad csendben, számára a környezettel kapcsolatos beszámolás prioritás. Az éghajlati veszélyről, a természetről, a légköri szennyezésekről, és a járványokról szóló jelentéstétel olyan nagy hangsúlyt kap, amelyet megérdemel. A ClimeNews tudja és elismeri, hogy korunk meghatározó kérdése az éghajlati veszély. Olyan – még tabunak számító – információkat és összefüggéseket, amelyeket más médiák gyakran nem jelentetnek meg, azt mi megírjuk. A fajunk és a bolygónk számára ebben a kulcsfontosságú időben szándékunkban áll az olvasókat tudományos tényekre alapozott veszélyekről, következményekről, és megoldásokról tájékoztatni, nem politikai előítéletekre vagy üzleti érdekekre befolyásolva. Ezekben a viharos és kihívásokkal teli időkben milliók támaszkodnak már a ClimeNewsra, amely független az igazságot és a feddhetetlenséget képviseli.

Hónapról hónapra a cikkek olvasói teszik lehetővé, hogy a ClimeNews újságírás mindenki számára nyitva maradjon. Úgy gondoljuk, hogy mindenki megérdemli a tényadatokhoz való hozzáférést, függetlenül attól, hol élnek, vagy mit engedhetnek meg maguknak. Függetlenségünk azt jelenti, hogy szabadon kivizsgálhatjuk és megtámadhatjuk a hatalomban lévő személyek mulasztásait. Az önök segítségével továbbra is olyan nagy hatású tudósításokat fogunk nyújtani, amelyek képesek ellensúlyozni a félretájékoztatást, és hiteles, megbízható hírforrást nyújtanak mindenki számára. Mivel nincsenek részvényeseink vagy milliárdos tulajdonosaink, mi magunk határozzuk meg a napirendünket, és kereskedelmi és politikai befolyástól mentes, igazságkereső újságírást nyújtunk. Amikor még soha nem volt ennyire fontos, félelem és szívesség nélkül tudunk nyomozni és megkérdőjelezni gyanús ügyeket. Tájékoztatjuk olvasóinkat a környezeti veszélyekről tudományos tények alapján, nem üzleti vagy politikai érdekek által vezérelt módon. Számos fontos változtatást végeztünk stíluskalauzunkban annak érdekében, hogy az általunk használt nyelv pontosan tükrözze a környezeti katasztrófát és az azzal kapcsolatos összefüggéseket.

A ClimeNews - Hírportál úgy véli, hogy az éghajlati válsággal szembeni problémák rendszerszintűek, és alapvető társadalmi változásokra van szükség. Jelentéseket készítünk az egész világon élő egyének és közösségek, vállalatok erőfeszítéseiről, akik félelem nélkül állást foglalnak a jövő generációi számára és az emberi élet megőrzéséért a Földön. Azt akarjuk, hogy történeteik inspirálják a reményt. Jelentést készítünk a szervezetünkben elért haladásunkról mi is, mivel fontos lépéseket teszünk a környezetre gyakorolt ​​hatásaink kezelésére.

Reméljük, hogy ma fontolóra veszi a ClimeNews - Hírportál nyitott, független újságírás, jelentések támogatását. A ClimeNews újságírói tevékenységét ön is működtetheti, és segíthet fenntartani a jövőnket. Az olvasók minden támogatása, akár nagy, akár kicsi, nagyon értékes. Támogasson minket szabadon megválasztott összeggel egy biztonságos rendszeren keresztül - és csak egy percig tart. Ha teheti, kérjük, fontolja meg, hogy havonta rendszeres összeggel támogasson minket. Köszönjük.

ClimeNews TÁMOGATÁS

Amennyiben szeretnél értesítéseket kapni az új cikkek megjelenéséről, add meg az emailcímedet.

Mit jelent ez? Kapni fogsz egy rövid értesítést az új cikk címéről és pár mondatos rövid tartalmáról. Amennyiben érdekel a cikk, az ott található linkre kattintva felkeresheted a Hírportálunkat.