Aki nem látja át az összefüggést, tanulhat a legelsők közt

Képzelj el egy világot, ahol mindenkinek kora serdülőkortól megvan a tudása és lehetősége a fogamzásgátlásra, nincsenek baleset-teherbeesések és szüleik által nem-kívánt gyermekek, nincs túlnépesedés, nincs túlterhelve a Föld …

Aki nem látja át az összefüggést, tanulhat a legelsők közt | ClimeNews

Miben hányan haltak meg 2020 első negyedévében – állítják tévesen szembe különböző listák. Pedig nagyrészt ugyanaz a halálozások oka: a fogamzásgátlás nélkülözése!

Aki nem látja át az összefüggést, tanulhat a legelsők közt, 1995-ben indult weboldalunkon többezer tanulmányból erről.

Döntően a fogamzásgátlás nélkülözése következtében haltak meg

– a járványok és többi betegségek áldozatai is,
– a közlekedési és ipari balesetek áldozatai is,
– az anyai- és csecsemőhalálozás áldozatai is,
– az öngyilkosok és alkoholisták is,
– a dohányzás és légszennyezés áldozatai is,
– a hőhullámok és a vízhiány áldozatai is,
– az éhezés és háborúk áldozatai is, stb.

Ugyanis a ma is robbanó túlnépesedés teszi tönkre a társadalmat is és a természetet is, s áll végső okként a sokféle halálozás mögött.

Aki furcsának találja, hogy mindezt egy (a fogamzásgátlás elmulasztásáról szóló) vicces kép mellé írom, gondoljon bele, milyen tragikomikus, hogy a több ezermillió dolláros gazdaságsegítő kapkodásból mégse jut 1% az egész probléma könnyű és mindenkinek jó megoldására. Az a politikus egyből megbukna, aki a fogamzásgátlás nélkülözésének tabuját érinteni merészelné.
A fogamzásgátlás nélkülözését megszüntetni ráadásul alapvető oktatási, közegészségügyi, humanitárius, nőkegyenlőségi, ökológiai, közbiztonsági stb. kötelesség lenne, de a szexuálpatológikus és képmutató emberiség úgy gondolja, inkább pusztuljon el a világ, de a serdülőket akkor se fogjuk kiokosítani a szexről és ellátni fogamzásgátlókkal, mert akkor nem csak úgy maguktól, “erkölcstelenül”, “illedelmesentegyünkúgyminthaeznemislétezne” szexelnének (mint ahogy a felnőtt társadalom is), s az illendő képmutatás megtörése még a világ pusztulásánál is szörnyűbb lenne.

u.i. Ha hasznosnak találod, merészeled megosztani ezt az írást? (Egyik barátom ezt írta: „Egyetértek, de ha megosztanám, ismerőseim megölnének. Persze tíz év múlva meg majd rám támadnak: Te tudtad, s nem szóltál?!”)

Simonyi, Gyula I.
BOCS Civilizációtervezés Alapítvány – BLOG

Ahogy az éghajlati válság fokozódik...
... a ClimeNews – Hírportál nem marad csendben, számára a környezettel kapcsolatos beszámolás prioritás. Az éghajlati veszélyről, a természetről, a légköri szennyezésekről, és a járványokról szóló jelentéstétel olyan nagy hangsúlyt kap, amelyet megérdemel. A ClimeNews tudja és elismeri, hogy korunk meghatározó kérdése az éghajlati veszély. Olyan – még tabunak számító – információkat és összefüggéseket, amelyeket más médiák gyakran nem jelentetnek meg, azt mi megírjuk. A fajunk és a bolygónk számára ebben a kulcsfontosságú időben szándékunkban áll az olvasókat tudományos tényekre alapozott veszélyekről, következményekről, és megoldásokról tájékoztatni, nem politikai előítéletekre vagy üzleti érdekekre befolyásolva. Ezekben a viharos és kihívásokkal teli időkben milliók támaszkodnak már a ClimeNewsra, amely független az igazságot és a feddhetetlenséget képviseli.

Hónapról hónapra a cikkek olvasói teszik lehetővé, hogy a ClimeNews újságírás mindenki számára nyitva maradjon. Úgy gondoljuk, hogy mindenki megérdemli a tényadatokhoz való hozzáférést, függetlenül attól, hol élnek, vagy mit engedhetnek meg maguknak. Függetlenségünk azt jelenti, hogy szabadon kivizsgálhatjuk és megtámadhatjuk a hatalomban lévő személyek mulasztásait. Az önök segítségével továbbra is olyan nagy hatású tudósításokat fogunk nyújtani, amelyek képesek ellensúlyozni a félretájékoztatást, és hiteles, megbízható hírforrást nyújtanak mindenki számára. Mivel nincsenek részvényeseink vagy milliárdos tulajdonosaink, mi magunk határozzuk meg a napirendünket, és kereskedelmi és politikai befolyástól mentes, igazságkereső újságírást nyújtunk. Amikor még soha nem volt ennyire fontos, félelem és szívesség nélkül tudunk nyomozni és megkérdőjelezni gyanús ügyeket. Tájékoztatjuk olvasóinkat a környezeti veszélyekről tudományos tények alapján, nem üzleti vagy politikai érdekek által vezérelt módon. Számos fontos változtatást végeztünk stíluskalauzunkban annak érdekében, hogy az általunk használt nyelv pontosan tükrözze a környezeti katasztrófát és az azzal kapcsolatos összefüggéseket.

A ClimeNews - Hírportál úgy véli, hogy az éghajlati válsággal szembeni problémák rendszerszintűek, és alapvető társadalmi változásokra van szükség. Jelentéseket készítünk az egész világon élő egyének és közösségek, vállalatok erőfeszítéseiről, akik félelem nélkül állást foglalnak a jövő generációi számára és az emberi élet megőrzéséért a Földön. Azt akarjuk, hogy történeteik inspirálják a reményt. Jelentést készítünk a szervezetünkben elért haladásunkról mi is, mivel fontos lépéseket teszünk a környezetre gyakorolt ​​hatásaink kezelésére.

Reméljük, hogy ma fontolóra veszi a ClimeNews - Hírportál nyitott, független újságírás, jelentések támogatását. A ClimeNews újságírói tevékenységét ön is működtetheti, és segíthet fenntartani a jövőnket. Az olvasók minden támogatása, akár nagy, akár kicsi, nagyon értékes. Támogasson minket szabadon megválasztott összeggel egy biztonságos rendszeren keresztül - és csak egy percig tart. Ha teheti, kérjük, fontolja meg, hogy havonta rendszeres összeggel támogasson minket. Köszönjük.

ClimeNews TÁMOGATÁS

Amennyiben szeretnél értesítéseket kapni az új cikkek megjelenéséről, add meg az emailcímedet.

Mit jelent ez? Kapni fogsz egy rövid értesítést az új cikk címéről és pár mondatos rövid tartalmáról. Amennyiben érdekel a cikk, az ott található linkre kattintva felkeresheted a Hírportálunkat.