Gabriele Paolini ügyvéd az óvszerpróféta

Gabriele Paolini ügyvéd az óvszerpróféta | ClimeNews - Hírportál2008. szeptember 19: Három évre kitiltották a római Leonardo da Vinci reptérről a 34 éves Gabriele Paolini ügyvédet, aki az elmúlt években azzal vált hírhedtté, hogy televíziós riporterek élő bejelentkezéseinek hátterében jelenik meg.

Az olasz sajtó óvszerprófétaként is emlegeti, mert akcióit azután kezdte el, hogy egy barátja 22 évesen meghalt AIDS-ben. Egyszer még II. János Pál pápának is átadott egy óvszert, borítékban, levélnek álcázva. Paolini csaknem húszezer, néhány perces médiaszereplésével a rekordok könyvébe is bekerült. Idén tavasszal öt hónapos felfüggesztett börtönbüntetésre ítélték, amiért a RAI közszolgálati televízió műsorát megszakítva a pápát és a miniszterelnököt bírálta.

 

Best of Paolini:

Forrás: BOCS Hírlevél | YouTube

 


A ClimeNews – Hírportál számára a környezettel kapcsolatos beszámolás prioritás. Az éghajlatról, a természetről és a szennyezésekről szóló jelentéstétel olyan nagy hangsúlyt kap, amelyet megérdemel. Olyan – még tabunak számító – információkat és összefüggéseket, amelyeket más médiák gyakran nem jelentetnek meg, azt mi megírjuk. A fajunk és a bolygónk számára ebben a kulcsfontosságú időben szándékunkban áll az olvasókat tudományos tényekre alapozott veszélyekről, következményekről, és megoldásokról tájékoztatni, nem politikai előítéletekre vagy üzleti érdekekre befolyásolva.
Legyen a ClimeNews - Hírportál Támogató Tagja! A független médiát olvasóink zöme a ClimeNews digitális és ingyenes tartalmaiból is tájékozódik. A klímaváltozás felgyorsult és a kapcsolódó események megsűrűsödtek! Annak érdekében, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon még több információval szolgáljuk ki olvasóinkat, támogasson minket rendszeres vagy egyszeri hozzájárulással! Köszönjük. Lépjen a támogatói oldalunkra.
ClimeNews TÁMOGATÁS


Amennyiben szeretnél értesítéseket kapni az új cikkek megjelenéséről, add meg az emailcímedet.

Mit jelent ez? Kapni fogsz egy rövid értesítést az új cikk címéről és pár mondatos rövid tartalmáról. Amennyiben érdekel a cikk, az ott található linkre kattintva felkeresheted a Hírportálunkat.