Nem hiszek a globális felmelegedésben

Már miért is hinnék? Hiszen teljesen természetes hogy 1,5 fokkal nőt meg az eddig mért legmagasabb hőmérséklet tegnap. 29,2 fok áprilisban, de vasárnap reggelre már csak 2 fok lesz, ha nem fog fagyni…

Nem hiszek a globális felmelegedésben - ClimeNews

Ez az ingadozás inkább szélsőségesnek mondható, mint a Tavaszra jellemző szeszélyes megfogalmazás. Ami miatt “tollat ragadtam” ma, az a tapasztalható közöny a Globális Felmelegedéssel kapcsolatban. Itt van és jól körvonalazódik, hiszen 5 évvel ezelőtt is voltak erre utaló kórképek csak ritkán, néhányszor egy évben, viszont mostanság majdnem minden napra jut valami az ilyen fajta hírekből.

Mi emberek pedig, akik “a mindennapi kenyerünk” megszerzésével vagyunk elfoglalva, nem érünk rá ezzel foglalkozni… Minek, hiszen a Globális Felmelegedést nem vihetjük a sírba. És ez igaz!

Rampasek László


A ClimeNews – Hírportál számára a környezettel kapcsolatos beszámolás prioritás. Az éghajlatról, a természetről és a szennyezésekről szóló jelentéstétel olyan nagy hangsúlyt kap, amelyet megérdemel. Olyan – még tabunak számító – információkat és összefüggéseket, amelyeket más médiák gyakran nem jelentetnek meg, azt mi megírjuk. A fajunk és a bolygónk számára ebben a kulcsfontosságú időben szándékunkban áll az olvasókat tudományos tényekre alapozott veszélyekről, következményekről, és megoldásokról tájékoztatni, nem politikai előítéletekre vagy üzleti érdekekre befolyásolva.
Legyen a ClimeNews - Hírportál Támogató Tagja! A független médiát olvasóink zöme a ClimeNews digitális és ingyenes tartalmaiból is tájékozódik. A klímaváltozás felgyorsult és a kapcsolódó események megsűrűsödtek! Annak érdekében, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon még több információval szolgáljuk ki olvasóinkat, támogasson minket rendszeres vagy egyszeri hozzájárulással! Köszönjük. Lépjen a támogatói oldalunkra.
ClimeNews TÁMOGATÁS


Amennyiben szeretnél értesítéseket kapni az új cikkek megjelenéséről, add meg az emailcímedet.

Mit jelent ez? Kapni fogsz egy rövid értesítést az új cikk címéről és pár mondatos rövid tartalmáról. Amennyiben érdekel a cikk, az ott található linkre kattintva felkeresheted a Hírportálunkat.