JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

A túllövés napja 2016-ban augusztus 8 – Térj észhez!

A túllövés napja 2016-ban augusztus 8 - Térj észhez! - ClimeNews

A világméretű túlfogyasztás miatti hitelt a jövő generációitól vesszük fel, az Ő beleegyezésük nélkül. Most úgy tűnik, még a kamatokat sem leszünk képesek visszafizetni számukra. Azokat a természeti erőforrásokat használjuk fel az év további részében, ami az Ő jólétüket hivatott lenne biztosítani.

Ahol ez évenként bekövetkezik hívják találóan a “Túllövés Napjának” angolul “Overshoot Day”. Idén ez már augusztus 8-ra esik!

A túllövés napja 2016-ban augusztus 8 - Térj észhez! - ClimeNewsHa szétnézünk Magyarországon, akkor azt látjuk, hogy tettünk egy nagy lépést az előző években, de még mindig majdnem 70%-ban fosszilis energiahordozókkal működik a gazdaság.
.
Számold ki a szénlábnyomod itt és tegyél lépéseket, hogy azt eltüntesd teljesen. Vegyél részt a klímaváltozás elleni küzdelemben és kezd el szolgálni a gyerekeidet nem elvéve előlük azt ami neked már megvolt. Mondhatnám térj észhez!
.

A túllövés napja 2016-ban augusztus 8 - Térj észhez! - ClimeNewsRampasek László