A hülyeség kora folytatódik?

A világ összes atomrobbantása egyetlen térképen. Elképesztő!

1945-től 1988-ig összesen 2053 nukleáris bombát robbantott fel az ember. Videoklipben foglalták össze a pusztítások helyeit és idejét.

A hülyeség kora folytatódik? - ClimeNewsMinden egyes bomba robbanását egy ping hang és egy felvillanás jelzi. A térképen jól látható, hogy hiába a Szovjetunióban próbálták ki a legnagyobb nukleáris bombákat, az USA vezet a tesztelt és bevetett nukleáris fegyverek számában. Az évek múlásával pedig belép a „játékba” India, Pakisztán és Észak-Korea is.

A videó végén egy lesújtó képet láthatunk: mennyi területen hagyta “atomlábnyomát” az emberiség a bolygón.

Az egyre szaporodó rákos betegek állapotukat nem csak a dohányzásnak, alkoholfogyasztásnak, napon való tartózkodásnak, vagy épp a nem elég gondosan megválogatott tápláléknak köszönhetik.

A dohányzást betiltják, a dohányosokat közellenséggé nevezik ki, akiket utálni sikk, hiszen pusztítják mások egészségét, és a Föld klímáját. Tűzgyújtási tilalmat rendelnek el – mert másképp a szemétszállításból sem jönnek a milliók, de velünk elhitetik, hogy céljuk: Ne szennyezzük a Földet tovább.

Azt mondják, túlszaporodott az ember, s tönkreteszi a Földet, de közben a bolygót és a rajta élő embert is egészen más mérgezi, egy teljesen felesleges kísérletek sorozata, amit a gyilkoláson, népirtáson kívül másra soha nem fognak használni.

Erről miért nem beszél senki?

Forrás: http://tudnodkell.info