Az óvszer 7-szer olcsóbb, mint a pelenka!

Ettől a reklámtól sok szülő agya elborulhat, pedig nekik is érdekük terjeszteni. Hogyan? Mi az a reklám, amit azoknak is érdekük terjeszteni, akiknek nem szól?

Az óvszer 7-szer olcsóbb, mint a pelenka! | ClimeNews - HírportálMegtakarítási lehetőség: az óvszer 7-szer olcsóbb, mint a pelenka!”

2 féle ember van: a primitív fajta azt hiszi, hogy minden embernek egyformának kell lennie. A fejlettebb (el)ismeri a sokféleséget.

A primitív fajta hörög, hogy az angol miniszterelnök vagy a királynő férje hogyan beszélhet a túlnépesedésről, amikor van egy csomó gyereke. Hörögne Vörösmartyra is (“az ember rémítő szapora”) és Madáchra is (“ha isten vagy, tedd, hogy kevesb ember legyen s több fóka”), ha elég művelt lenne és tudná, hogy mind a kettőnek 5 gyereke volt.

A sokféleséget ismerők hallhattak már arról, hogy a szülőknek csak kb. egyharmada lesz boldogabb attól, hogy van gyereke, és képes minőségien nevelni. Ez a megtakarítási lehetőség nem a minőségi szülőknek szól.

Hanem azoknak a jövendő szülőknek szól, akik nem is akarnak gyereket, csak véletlenül becsúszik. Vagy különféle érdekek miatt azt hiszik, hogy akarnak gyereket, de aztán csak kínlódnának a gyerekneveléssel és akik mellett a gyerek is csak kínlódik.

Visszatérve az indító kérdésre: miért érdeke a minőségi szülőknek, hogy ezt a reklámot terjesszék?

Ha egy pék annyira szeret pék lenni, hogy azt reklámozza, hogy mindenki legyen pék – nos, hamar tönkremenne a nagy konkurencia miatt, s ráadásul sokan, akik kényszerűségből lettek pékek, boldogtalanok lennének.

Miért nem működik ez a logika a szülőknél? Miért akarja a legtöbb szülő, hogy mindenki másnak is legyen gyereke? Épp szülőknek nem az lenne az érdekük, hogy ne legyenek véletlen gyerekek, ne legyen túlnépesedés, hanem maradjon hely, élhető Föld a saját gyerekeiknek?

A boldog és minőségien nevelő szülők nem botránkoznak ezen a reklámon, hanem terjesztik, hogy ne kelljen a fogamzásgátlást nélkülöznie több százmillió szegény nőnek, ne szülessen naponta kb. 100000 gyerek balesetből, szülői szándék nélkül.

Párezer forinttal, a leghatékonyabban akarsz cselekedni saját magad és gyermekeid élhető jövőéért? Itt a lehetőség:

Támogatási lehetőségek! | ClimeNews - Hírportál

Forrás: BOCS Alapítvány – BLOG

 


A ClimeNews – Hírportál számára a környezettel kapcsolatos beszámolás prioritás. Az éghajlatról, a természetről és a szennyezésekről szóló jelentéstétel olyan nagy hangsúlyt kap, amelyet megérdemel. Olyan – még tabunak számító – információkat és összefüggéseket, amelyeket más médiák gyakran nem jelentetnek meg, azt mi megírjuk. A fajunk és a bolygónk számára ebben a kulcsfontosságú időben szándékunkban áll az olvasókat tudományos tényekre alapozott veszélyekről, következményekről, és megoldásokról tájékoztatni, nem politikai előítéletekre vagy üzleti érdekekre befolyásolva.
Legyen a ClimeNews - Hírportál Támogató Tagja! A független médiát olvasóink zöme a ClimeNews digitális és ingyenes tartalmaiból is tájékozódik. A klímaváltozás felgyorsult és a kapcsolódó események megsűrűsödtek! Annak érdekében, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon még több információval szolgáljuk ki olvasóinkat, támogasson minket rendszeres vagy egyszeri hozzájárulással! Köszönjük. Lépjen a támogatói oldalunkra.
ClimeNews TÁMOGATÁS


Amennyiben szeretnél értesítéseket kapni az új cikkek megjelenéséről, add meg az emailcímedet.

Mit jelent ez? Kapni fogsz egy rövid értesítést az új cikk címéről és pár mondatos rövid tartalmáról. Amennyiben érdekel a cikk, az ott található linkre kattintva felkeresheted a Hírportálunkat.