Az óvszer 7-szer olcsóbb, mint a pelenka!

Ettől a reklámtól sok szülő agya elborulhat, pedig nekik is érdekük terjeszteni. Hogyan? Mi az a reklám, amit azoknak is érdekük terjeszteni, akiknek nem szól?

Az óvszer 7-szer olcsóbb, mint a pelenka! | ClimeNews - HírportálMegtakarítási lehetőség: az óvszer 7-szer olcsóbb, mint a pelenka!”

2 féle ember van: a primitív fajta azt hiszi, hogy minden embernek egyformának kell lennie. A fejlettebb (el)ismeri a sokféleséget.

A primitív fajta hörög, hogy az angol miniszterelnök vagy a királynő férje hogyan beszélhet a túlnépesedésről, amikor van egy csomó gyereke. Hörögne Vörösmartyra is (“az ember rémítő szapora”) és Madáchra is (“ha isten vagy, tedd, hogy kevesb ember legyen s több fóka”), ha elég művelt lenne és tudná, hogy mind a kettőnek 5 gyereke volt.

A sokféleséget ismerők hallhattak már arról, hogy a szülőknek csak kb. egyharmada lesz boldogabb attól, hogy van gyereke, és képes minőségien nevelni. Ez a megtakarítási lehetőség nem a minőségi szülőknek szól.

Hanem azoknak a jövendő szülőknek szól, akik nem is akarnak gyereket, csak véletlenül becsúszik. Vagy különféle érdekek miatt azt hiszik, hogy akarnak gyereket, de aztán csak kínlódnának a gyerekneveléssel és akik mellett a gyerek is csak kínlódik.

Visszatérve az indító kérdésre: miért érdeke a minőségi szülőknek, hogy ezt a reklámot terjesszék?

Ha egy pék annyira szeret pék lenni, hogy azt reklámozza, hogy mindenki legyen pék – nos, hamar tönkremenne a nagy konkurencia miatt, s ráadásul sokan, akik kényszerűségből lettek pékek, boldogtalanok lennének.

Miért nem működik ez a logika a szülőknél? Miért akarja a legtöbb szülő, hogy mindenki másnak is legyen gyereke? Épp szülőknek nem az lenne az érdekük, hogy ne legyenek véletlen gyerekek, ne legyen túlnépesedés, hanem maradjon hely, élhető Föld a saját gyerekeiknek?

A boldog és minőségien nevelő szülők nem botránkoznak ezen a reklámon, hanem terjesztik, hogy ne kelljen a fogamzásgátlást nélkülöznie több százmillió szegény nőnek, ne szülessen naponta kb. 100000 gyerek balesetből, szülői szándék nélkül.

Párezer forinttal, a leghatékonyabban akarsz cselekedni saját magad és gyermekeid élhető jövőéért? Itt a lehetőség:

Támogatási lehetőségek! | ClimeNews - Hírportál

Forrás: BOCS Alapítvány – BLOG

 

Ahogy az éghajlati válság fokozódik...
... a ClimeNews – Hírportál nem marad csendben, számára a környezettel kapcsolatos beszámolás prioritás. Az éghajlati veszélyről, a természetről, a légköri szennyezésekről, és a járványokról szóló jelentéstétel olyan nagy hangsúlyt kap, amelyet megérdemel. A ClimeNews tudja és elismeri, hogy korunk meghatározó kérdése az éghajlati veszély. Olyan – még tabunak számító – információkat és összefüggéseket, amelyeket más médiák gyakran nem jelentetnek meg, azt mi megírjuk. A fajunk és a bolygónk számára ebben a kulcsfontosságú időben szándékunkban áll az olvasókat tudományos tényekre alapozott veszélyekről, következményekről, és megoldásokról tájékoztatni, nem politikai előítéletekre vagy üzleti érdekekre befolyásolva. Ezekben a viharos és kihívásokkal teli időkben milliók támaszkodnak már a ClimeNewsra, amely független az igazságot és a feddhetetlenséget képviseli.

Hónapról hónapra a cikkek olvasói teszik lehetővé, hogy a ClimeNews újságírás mindenki számára nyitva maradjon. Úgy gondoljuk, hogy mindenki megérdemli a tényadatokhoz való hozzáférést, függetlenül attól, hol élnek, vagy mit engedhetnek meg maguknak. Függetlenségünk azt jelenti, hogy szabadon kivizsgálhatjuk és megtámadhatjuk a hatalomban lévő személyek mulasztásait. Az önök segítségével továbbra is olyan nagy hatású tudósításokat fogunk nyújtani, amelyek képesek ellensúlyozni a félretájékoztatást, és hiteles, megbízható hírforrást nyújtanak mindenki számára. Mivel nincsenek részvényeseink vagy milliárdos tulajdonosaink, mi magunk határozzuk meg a napirendünket, és kereskedelmi és politikai befolyástól mentes, igazságkereső újságírást nyújtunk. Amikor még soha nem volt ennyire fontos, félelem és szívesség nélkül tudunk nyomozni és megkérdőjelezni gyanús ügyeket. Tájékoztatjuk olvasóinkat a környezeti veszélyekről tudományos tények alapján, nem üzleti vagy politikai érdekek által vezérelt módon. Számos fontos változtatást végeztünk stíluskalauzunkban annak érdekében, hogy az általunk használt nyelv pontosan tükrözze a környezeti katasztrófát és az azzal kapcsolatos összefüggéseket.

A ClimeNews - Hírportál úgy véli, hogy az éghajlati válsággal szembeni problémák rendszerszintűek, és alapvető társadalmi változásokra van szükség. Jelentéseket készítünk az egész világon élő egyének és közösségek, vállalatok erőfeszítéseiről, akik félelem nélkül állást foglalnak a jövő generációi számára és az emberi élet megőrzéséért a Földön. Azt akarjuk, hogy történeteik inspirálják a reményt. Jelentést készítünk a szervezetünkben elért haladásunkról mi is, mivel fontos lépéseket teszünk a környezetre gyakorolt ​​hatásaink kezelésére.

Reméljük, hogy ma fontolóra veszi a ClimeNews - Hírportál nyitott, független újságírás, jelentések támogatását. A ClimeNews újságírói tevékenységét ön is működtetheti, és segíthet fenntartani a jövőnket. Az olvasók minden támogatása, akár nagy, akár kicsi, nagyon értékes. Támogasson minket szabadon megválasztott összeggel egy biztonságos rendszeren keresztül - és csak egy percig tart. Ha teheti, kérjük, fontolja meg, hogy havonta rendszeres összeggel támogasson minket. Köszönjük.

ClimeNews TÁMOGATÁS

Amennyiben szeretnél értesítéseket kapni az új cikkek megjelenéséről, add meg az emailcímedet.

Mit jelent ez? Kapni fogsz egy rövid értesítést az új cikk címéről és pár mondatos rövid tartalmáról. Amennyiben érdekel a cikk, az ott található linkre kattintva felkeresheted a Hírportálunkat.