Bomba nővel csinálnak kedvet a zöld rendszámos autókhoz

Az Öngyilkos Osztag és A Wall Street farkasa című filmek sztárja Margot Robbie a Nissan reklámjában a BladeGliderrel autókázik Monacóban. A prototípus végsebessége 190 km/h, százra öt másodperc alatt gyorsul.

Bomba nővel csinálnak kedvet a zöld rendszámos autókhoz - ClimeNewsA bomba nő Robbie lett a Nissan összes elektromos járműveihez a nagykövet. Ahogy saját magát úgy az embereket is le fogja nyűgözni azzal, hogy jó döntést hoznak ha a NISSAN BladeGlider autóit választják. Izgalmas látvány a Monaco Grand Prix pályán száguldó tisztán elektromos autócsodát vezető Robbit éjfélkor látni. A Nissan specializálódott az agilis vezetéshez.

Robbie arról beszél, hogy ez egy nagyon izgalmas időszak az elektromos járművek fejlődésében. Egyre több ember dönt úgy, hogy villamossal menjen, ami megmutatja az utat egy fenntartható jövőre utalva, hogy a Nissan BladeGlider az egyik lehetséges megoldás az intelligensebb teljesítményű autók felé.
A Nissan BladeGlider látható lesz az idei, 87. Genfi Nemzetközi Autószalonon március 07-19-ig. Ez már egy kifejlesztett koncepcióautó, amely eredetileg 2013-ban debütált, a teljesen elektromos sportkocsi előfutáraként. Egy lakosztály a jövőbeni technológiákra vonatkozóan, amely egyesíti az intelligens mobilitást, környezetbarát hatást és a sport-autó vezetési képességeit.

Rampasek László