Bomba nővel csinálnak kedvet a zöld rendszámos autókhoz

Az Öngyilkos Osztag és A Wall Street farkasa című filmek sztárja Margot Robbie a Nissan reklámjában a BladeGliderrel autókázik Monacóban. A prototípus végsebessége 190 km/h, százra öt másodperc alatt gyorsul.

Bomba nővel csinálnak kedvet a zöld rendszámos autókhoz - ClimeNews

A bomba nő Robbie lett a Nissan összes elektromos járműveihez a nagykövet. Ahogy saját magát úgy az embereket is le fogja nyűgözni azzal, hogy jó döntést hoznak ha a NISSAN BladeGlider autóit választják. Izgalmas látvány a Monaco Grand Prix pályán száguldó tisztán elektromos autócsodát vezető Robbit éjfélkor látni. A Nissan specializálódott az agilis vezetéshez.

Robbie arról beszél, hogy ez egy nagyon izgalmas időszak az elektromos járművek fejlődésében. Egyre több ember dönt úgy, hogy villamossal menjen, ami megmutatja az utat egy fenntartható jövőre utalva, hogy a Nissan BladeGlider az egyik lehetséges megoldás az intelligensebb teljesítményű autók felé.

A Nissan BladeGlider látható lesz az idei, 87. Genfi Nemzetközi Autószalonon március 07-19-ig. Ez már egy kifejlesztett koncepcióautó, amely eredetileg 2013-ban debütált, a teljesen elektromos sportkocsi előfutáraként. Egy lakosztály a jövőbeni technológiákra vonatkozóan, amely egyesíti az intelligens mobilitást, környezetbarát hatást és a sport-autó vezetési képességeit.

Rampasek László


A ClimeNews – Hírportál számára a környezettel kapcsolatos beszámolás prioritás. Az éghajlatról, a természetről és a szennyezésekről szóló jelentéstétel olyan nagy hangsúlyt kap, amelyet megérdemel. Olyan – még tabunak számító – információkat és összefüggéseket, amelyeket más médiák gyakran nem jelentetnek meg, azt mi megírjuk. A fajunk és a bolygónk számára ebben a kulcsfontosságú időben szándékunkban áll az olvasókat tudományos tényekre alapozott veszélyekről, következményekről, és megoldásokról tájékoztatni, nem politikai előítéletekre vagy üzleti érdekekre befolyásolva.
Legyen a ClimeNews - Hírportál Támogató Tagja! A független médiát olvasóink zöme a ClimeNews digitális és ingyenes tartalmaiból is tájékozódik. A klímaváltozás felgyorsult és a kapcsolódó események megsűrűsödtek! Annak érdekében, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon még több információval szolgáljuk ki olvasóinkat, támogasson minket rendszeres vagy egyszeri hozzájárulással! Köszönjük. Lépjen a támogatói oldalunkra.
ClimeNews TÁMOGATÁS


Amennyiben szeretnél értesítéseket kapni az új cikkek megjelenéséről, add meg az emailcímedet.

Mit jelent ez? Kapni fogsz egy rövid értesítést az új cikk címéről és pár mondatos rövid tartalmáról. Amennyiben érdekel a cikk, az ott található linkre kattintva felkeresheted a Hírportálunkat.