Az Éhezők Viadala – hogyan kerülhető el egy hasonló jövő?

Lehet hogy szoronganod kellene egy forradalom növekvő valószínűsége miatt, amikor az Éhezők viadalát nézed? Noha a körzetekben élő nyomorgó tömegekkel és a felkelőkkel érzed magad szolidárisnak, lehet hogy a valóságban a Kapitóliumban élsz?

A népességrobbanás miatt ma már csak fele annyi jut fejenként a Föld javaiból, mint fél évszázada. Ha igazságosan lenne elosztva, mindannyian világnyomorba süllyednénk: a mai magyar átlag FELE se jutna. (forrás: https://footprintnetwork.org) S mivel a népességrobbanás ma is folyik, egyre durvább a küzdelem az egyre szűkösebb erőforrásokért.

Az Éhezők Viadala – hogyan kerülhető el egy hasonló jövő? | ClimeNews

Az Éhezők viadalának főhősnője ezen a képen azt mondja: Nem akarok gyereket. S a férfi megerősíti: Ilyen életre én se akarok gyereket ítélni.

Az elnyomottak tudják, amit Arany János ír: hogy a szülés-sztrájk a leghatékonyabb ellenállás. A nők soha nem akartak túl sok gyereket, ezért sajnos az erőszakos teherbe ejtés általános végig a történelemben. (Legkirívóbban a rabszolga-gyártásban.)

“Ne szülj rabot, te szűz! anya,
Ne szoptass csecsemőt!” (Arany János: A walesi bárdok)

Egyetlen megoldás van

Egyetlen megoldása van, hogy nyomor ne maradjon, természet viszont igen. Egyetlen megoldása van, hogy a kecskenyáj is jóllakjon és a káposztaföld se menjen tönkre: a kecskenyájnak nem szabad népességrobbannia.

Egyetlen megoldás van, az evolúcióban az emberré válás hiányzó nagy lépését megtenni: a termékenység biológiai automatizmusa nélküli szex kultusza! Ugyanis az embert ez emelte ki az állatvilágból (többek közt). Az állatok nem szexelnek, csak nemzenek (néhány fejlett kivétellel).

Egyetlen megoldás van: a nők felszabadulása a tenyészállat sorból. Ma másodpercenként 4 nő észleli kétségbeesetten, hogy akarata ellenére teherbe ejtették.

BOCS Civilizációtervezés Alapítvány / BOCS Global Think Tank FoundationNem szeretnél se elnyomást, világnyomort, se forradalmat? Szeretnél jól élni egy fejlett világban, amit nem fenyeget az emberiség nyomorúságosan élő óriási többsége? Segítsd a jelenleg kb. 270 000 000 szegény nőt, akiknek nincs lehetőségük fogamzásgátlásra. Védekezésükkel téged és világodat is védik!

Ne feledd, a baleset-teherbeesések megelőzésével egyúttal karbonsemlegessé, klímabaráttá teszed saját életviteledet, hiszen egész emberéletnyi CO2 kibocsátást előzöl meg. Naponta kb. 100000 olyan gyermek sorsa indul nyomorúságosan, akit szülei nem akartak!

https://port.hu/adatlap/film/tv/az-ehezok-viadala-the-hunger-games/movie-123624

Simonyi, Gyula I.
Forrás: BOCS Civilizációtervezés Alapítvány – Hírek


Ahogy az éghajlati válság fokozódik...
... a ClimeNews – Hírportál nem marad csendben, számára a környezettel kapcsolatos beszámolás prioritás. Az éghajlati veszélyről, a természetről, a légköri szennyezésekről, és a járványokról szóló jelentéstétel olyan nagy hangsúlyt kap, amelyet megérdemel. A ClimeNews tudja és elismeri, hogy korunk meghatározó kérdése az éghajlati veszély. Olyan – még tabunak számító – információkat és összefüggéseket, amelyeket más médiák gyakran nem jelentetnek meg, azt mi megírjuk. A fajunk és a bolygónk számára ebben a kulcsfontosságú időben szándékunkban áll az olvasókat tudományos tényekre alapozott veszélyekről, következményekről, és megoldásokról tájékoztatni, nem politikai előítéletekre vagy üzleti érdekekre befolyásolva. Ezekben a viharos és kihívásokkal teli időkben milliók támaszkodnak már a ClimeNewsra, amely független az igazságot és a feddhetetlenséget képviseli.

Hónapról hónapra a cikkek olvasói teszik lehetővé, hogy a ClimeNews újságírás mindenki számára nyitva maradjon. Úgy gondoljuk, hogy mindenki megérdemli a tényadatokhoz való hozzáférést, függetlenül attól, hol élnek, vagy mit engedhetnek meg maguknak. Függetlenségünk azt jelenti, hogy szabadon kivizsgálhatjuk és megtámadhatjuk a hatalomban lévő személyek mulasztásait. Az önök segítségével továbbra is olyan nagy hatású tudósításokat fogunk nyújtani, amelyek képesek ellensúlyozni a félretájékoztatást, és hiteles, megbízható hírforrást nyújtanak mindenki számára. Mivel nincsenek részvényeseink vagy milliárdos tulajdonosaink, mi magunk határozzuk meg a napirendünket, és kereskedelmi és politikai befolyástól mentes, igazságkereső újságírást nyújtunk. Amikor még soha nem volt ennyire fontos, félelem és szívesség nélkül tudunk nyomozni és megkérdőjelezni gyanús ügyeket. Tájékoztatjuk olvasóinkat a környezeti veszélyekről tudományos tények alapján, nem üzleti vagy politikai érdekek által vezérelt módon. Számos fontos változtatást végeztünk stíluskalauzunkban annak érdekében, hogy az általunk használt nyelv pontosan tükrözze a környezeti katasztrófát és az azzal kapcsolatos összefüggéseket.

A ClimeNews - Hírportál úgy véli, hogy az éghajlati válsággal szembeni problémák rendszerszintűek, és alapvető társadalmi változásokra van szükség. Jelentéseket készítünk az egész világon élő egyének és közösségek, vállalatok erőfeszítéseiről, akik félelem nélkül állást foglalnak a jövő generációi számára és az emberi élet megőrzéséért a Földön. Azt akarjuk, hogy történeteik inspirálják a reményt. Jelentést készítünk a szervezetünkben elért haladásunkról mi is, mivel fontos lépéseket teszünk a környezetre gyakorolt ​​hatásaink kezelésére.

Reméljük, hogy ma fontolóra veszi a ClimeNews - Hírportál nyitott, független újságírás, jelentések támogatását. A ClimeNews újságírói tevékenységét ön is működtetheti, és segíthet fenntartani a jövőnket. Az olvasók minden támogatása, akár nagy, akár kicsi, nagyon értékes. Támogasson minket szabadon megválasztott összeggel egy biztonságos rendszeren keresztül - és csak egy percig tart. Ha teheti, kérjük, fontolja meg, hogy havonta rendszeres összeggel támogasson minket. Köszönjük.

ClimeNews TÁMOGATÁS

Amennyiben szeretnél értesítéseket kapni az új cikkek megjelenéséről, add meg az emailcímedet.

Mit jelent ez? Kapni fogsz egy rövid értesítést az új cikk címéről és pár mondatos rövid tartalmáról. Amennyiben érdekel a cikk, az ott található linkre kattintva felkeresheted a Hírportálunkat.