Klímabűnözőket finanszíroz az Európai Központi Bank?!

A mostani helyzetben tragikomikus, hogy a járvány okozta válságot egy még nagyobb válság fokozásának finanszírozásával próbálják megoldani, támogatva ezzel a klímabűnözőket.

Klímabűnözőket finanszíroz az Európai Központi Bank?! | ClimeNewsEmberiség elleni bűnözők, akik a bolygó legnagyobb CO2-kibocsátóinak finanszírozását engedélyezik és végrehajtják?!

Tulajdonképpen arról van szó, hogy állami pénzt az éghajlatváltozás ösztönzésére és az élet megsemmisítésére használják fel! Olyan éghajlati bűnözők, mint a Shell és a Total pénzt kapnak az Európai Központi Bank sürgősségi Covid-19 reagálási alapjából. Ennek a pénznek az volt a célja, hogy segítse az európai embereket és a gazdaságokat a világjárvány utáni felépülésben, a zöld, fenntartható, tisztességes munkahelyek és a közszolgáltatások finanszírozásában. Ehelyett az EKB millió eurókat fordít az éghajlati válság ösztönzésére a bolygó legnagyobb CO2-kibocsátóinak finanszírozása révén.

Hagyja abba az éghajlati bűnözők finanszírozását!

Felhívjuk az Európai Központi Bankot és Christine Lagarde elnököt: ne öntsön milliárd eurókat piszkos fosszilis tüzelőanyaggal működő vállalatokba. Hagyja abba az éghajlati válság finanszírozását!

Klímabűnözőket finanszíroz az Európai Központi Bank?! | ClimeNewsAmennyiben csatlakozni szeretnél a harchoz klikkelj a képre, mert elfogyott a türelem. Töltsd ki név, e-mail cím, irányítószám, országnév megadásával, és add a neved a követeléshez!

A Bank vezetésének biztosítania kell, hogy az emberek és a bolygó, nem pedig a szennyezők álljanak Európában, és azon túl az igazságos fellendülés középpontjában.
Csatlakozzon hozzánk a fosszilis finanszírozás és a szén-, olaj- és gázipar hatalma elleni küzdelemhez. Írjátok alá minél többen és osszátok meg a lehető legtöbb közösségi platformon!

A fosszilis tüzelőanyag-ipar nem pusztán az éghajlat pusztulást, hanem borzalmas tapasztalatok is vannak arról, hogy az emberi jogok az egész világon emiatt csorbulnak. Le kell őket állítani, és nem szabad európai közpénzzel támogatni.

Rampasek, Lászó A.
Forrás: 350.org

Ahogy az éghajlati válság fokozódik...
... a ClimeNews – Hírportál nem marad csendben, számára a környezettel kapcsolatos beszámolás prioritás. Az éghajlati veszélyről, a természetről, a légköri szennyezésekről, és a járványokról szóló jelentéstétel olyan nagy hangsúlyt kap, amelyet megérdemel. A ClimeNews tudja és elismeri, hogy korunk meghatározó kérdése az éghajlati veszély. Olyan – még tabunak számító – információkat és összefüggéseket, amelyeket más médiák gyakran nem jelentetnek meg, azt mi megírjuk. A fajunk és a bolygónk számára ebben a kulcsfontosságú időben szándékunkban áll az olvasókat tudományos tényekre alapozott veszélyekről, következményekről, és megoldásokról tájékoztatni, nem politikai előítéletekre vagy üzleti érdekekre befolyásolva. Ezekben a viharos és kihívásokkal teli időkben milliók támaszkodnak már a ClimeNewsra, amely független az igazságot és a feddhetetlenséget képviseli.

Hónapról hónapra a cikkek olvasói teszik lehetővé, hogy a ClimeNews újságírás mindenki számára nyitva maradjon. Úgy gondoljuk, hogy mindenki megérdemli a tényadatokhoz való hozzáférést, függetlenül attól, hol élnek, vagy mit engedhetnek meg maguknak. Függetlenségünk azt jelenti, hogy szabadon kivizsgálhatjuk és megtámadhatjuk a hatalomban lévő személyek mulasztásait. Az önök segítségével továbbra is olyan nagy hatású tudósításokat fogunk nyújtani, amelyek képesek ellensúlyozni a félretájékoztatást, és hiteles, megbízható hírforrást nyújtanak mindenki számára. Mivel nincsenek részvényeseink vagy milliárdos tulajdonosaink, mi magunk határozzuk meg a napirendünket, és kereskedelmi és politikai befolyástól mentes, igazságkereső újságírást nyújtunk. Amikor még soha nem volt ennyire fontos, félelem és szívesség nélkül tudunk nyomozni és megkérdőjelezni gyanús ügyeket. Tájékoztatjuk olvasóinkat a környezeti veszélyekről tudományos tények alapján, nem üzleti vagy politikai érdekek által vezérelt módon. Számos fontos változtatást végeztünk stíluskalauzunkban annak érdekében, hogy az általunk használt nyelv pontosan tükrözze a környezeti katasztrófát és az azzal kapcsolatos összefüggéseket.

A ClimeNews - Hírportál úgy véli, hogy az éghajlati válsággal szembeni problémák rendszerszintűek, és alapvető társadalmi változásokra van szükség. Jelentéseket készítünk az egész világon élő egyének és közösségek, vállalatok erőfeszítéseiről, akik félelem nélkül állást foglalnak a jövő generációi számára és az emberi élet megőrzéséért a Földön. Azt akarjuk, hogy történeteik inspirálják a reményt. Jelentést készítünk a szervezetünkben elért haladásunkról mi is, mivel fontos lépéseket teszünk a környezetre gyakorolt ​​hatásaink kezelésére.

Reméljük, hogy ma fontolóra veszi a ClimeNews - Hírportál nyitott, független újságírás, jelentések támogatását. A ClimeNews újságírói tevékenységét ön is működtetheti, és segíthet fenntartani a jövőnket. Az olvasók minden támogatása, akár nagy, akár kicsi, nagyon értékes. Támogasson minket szabadon megválasztott összeggel egy biztonságos rendszeren keresztül - és csak egy percig tart. Ha teheti, kérjük, fontolja meg, hogy havonta rendszeres összeggel támogasson minket. Köszönjük.

ClimeNews TÁMOGATÁS

Amennyiben szeretnél értesítéseket kapni az új cikkek megjelenéséről, add meg az emailcímedet.

Mit jelent ez? Kapni fogsz egy rövid értesítést az új cikk címéről és pár mondatos rövid tartalmáról. Amennyiben érdekel a cikk, az ott található linkre kattintva felkeresheted a Hírportálunkat.