Szeptember 27-én újabb globális klímasztrájk hirdeti a FFF

Március 15. és május 24. után szeptember 27-re újabb globális klímasztrájk, hirdeti a Fridays For Future mozgalom!

Szeptember 27-én újabb globális klímasztrájk hirdeti a FFF | ClimeNews - Hírportál

Felhívásaikban arra kérnek mindenkit mutassák meg, hogy a magyarok is megértették a helyzet súlyosságát, és készek tenni ellene! A klímaválság itt van, és a jövő múlik azon, hogy mit teszünk ellene. A bolygónk drasztikus változásának korában élük, ezért azonnali politikai, gazdasági, és társadalmi változásokra is szükség van!

Szeptember 27. 10:00 Budapest, Clark Ádám tér

Ahogy a fenti képen látszik az egész világ érzi, és megmozdult a politikusok, és a környezetszennyező vállalatok elmúlt évtizedekben tapasztalható teszetoszasága miatt. A friss valóság itt látható pár nappal ezelőtti felvételen Spanyolországi hatalmas pusztításról.

Szomorú valóság, hogy a gyerekek, a diákok jobban érzik a valós veszélyt mint a mókuskerékben pénzt hajhászó szüleik, a vállalatvezetők, és a megválasztott politikusaink.

Szülői kikérő mintát is mellékelnek az iskolák részére, hogy aki tenni szeretne, hallatni a hangját, és erőt meríteni a jövőhöz őket ne tartsa vissza ez az apróság.

Forrás: Fridays For Future mozgalom


A ClimeNews – Hírportál számára a környezettel kapcsolatos beszámolás prioritás. Az éghajlatról, a természetről és a szennyezésekről szóló jelentéstétel olyan nagy hangsúlyt kap, amelyet megérdemel. Olyan – még tabunak számító – információkat és összefüggéseket, amelyeket más médiák gyakran nem jelentetnek meg, azt mi megírjuk. A fajunk és a bolygónk számára ebben a kulcsfontosságú időben szándékunkban áll az olvasókat tudományos tényekre alapozott veszélyekről, következményekről, és megoldásokról tájékoztatni, nem politikai előítéletekre vagy üzleti érdekekre befolyásolva.
Legyen a ClimeNews - Hírportál Támogató Tagja! A független médiát olvasóink zöme a ClimeNews digitális és ingyenes tartalmaiból is tájékozódik. A klímaváltozás felgyorsult és a kapcsolódó események megsűrűsödtek! Annak érdekében, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon még több információval szolgáljuk ki olvasóinkat, támogasson minket rendszeres vagy egyszeri hozzájárulással! Köszönjük. Lépjen a támogatói oldalunkra.
ClimeNews TÁMOGATÁS


Amennyiben szeretnél értesítéseket kapni az új cikkek megjelenéséről, add meg az emailcímedet.

Mit jelent ez? Kapni fogsz egy rövid értesítést az új cikk címéről és pár mondatos rövid tartalmáról. Amennyiben érdekel a cikk, az ott található linkre kattintva felkeresheted a Hírportálunkat.