KIÁLTÁS! – Azért vagyok itt…

KIÁLTÁS! - Azért vagyok itt...Az #ExtinctionRebellion (Kihalási Lázadás) a lehető legtisztább és legegyszerűbb üzenetet küldte ismét annak okairól, hogy megértsük, miért is van szükség a széles skálán mozgó polgári engedetlenségre.

Mivel sem a tudományos tanácsok, sem a hit (vallás) támasztotta erkölcsi elvárások nem vezetettek eredményre – noha igen nagy valószínűséggel a szakadék széléig jutottunk és beleeshetünk – most az egyszerű állampolgároknak kell azonnali változást elindítani – földi életmódunkra vonatkozóan.

2019. április 15-én kérjük, csatlakozzon azokhoz az emberekhez, akik továbbra is kiállnak jogos politikai hatalmuk visszaszerzése mellett. http://Rebellion.Earth/

Forrás: UPFSI


Legyen a ClimeNews - Hírportál Támogató Tagja! A független médiát olvasóink zöme a ClimeNews digitális és ingyenes tartalmaiból is tájékozódik. A klímaváltozás felgyorsult és a kapcsolódó események megsűrűsödtek! Annak érdekében, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon még több információval szolgáljuk ki olvasóinkat, támogasson minket rendszeres vagy egyszeri hozzájárulással! Köszönjük. Lépjen a támogatói oldalunkra. ClimeNews TÁMOGATÁS

Amennyiben szeretnél értesítéseket kapni az új cikkek megjelenéséről, add meg az emailcímedet.

Mit jelent ez? Kapni fogsz egy rövid értesítést az új cikk címéről és pár mondatos rövid tartalmáról. Amennyiben érdekel a cikk, az ott található linkre kattintva felkeresheted a Hírportálunkat.